Big Green Egg

    Se on maailman suurin korkealuokkaisten, keraamisten ruoankypsennysjärjestelmien tuottaja ja niiden kansainvälinen toimittaja.

    Grillissä on huipputason eristysominaisuudet ja se kestää äärimmäisiä lämpötilan vaihteluja, joka tekee Big Green Eggistä parhaan valinnan ympärivuotiseen ulkona tapahtuvaan ruoanlaittoon!

    Puhuttiin sitten grilaamisesta, paahtamisesta, tai jopa savustamisesta, Big Green Egg –hiiligrilli tuottaa verrattomia tuloksia!

    Mikäli arvostat upeasti grillattuja pihvejä, ravintolatasoista pizzaa, tai vastapyydettynä savustettua lohta viskiperunoilla, liittyminen maailmanlaajuiseen Big Green Egg –omistajien yhteisöön on sinua varten!


    Big Green Egg L

    Iso EGG on suosituin koko, kun leivotaan perheen, ystävien, asiakkaiden, tai vieraiden parissa. Grillin kypsennystaso on riittävän suuri monenlaisten ruokien yhtäaikaiseen kypsennykseen.


    Big Green Egg M

    Keskikoon Egg on täydellinen “mestari monella osa-alueella”, kiitos sen optimaalisen koon. Siinä yhdistyy muiden mallien hyödyt: se toimii tavanomaisena uunina ConvEGGtoria (Plate Setter) hyödyntäen, joka mahdollistaa kypsentämisen myös alhaisissa lämpötiloissa. Riittävän suuri valurautaisille uunivuoille sekä pizzakivelle.


    Big Green Egg XL

    Suurin (XL) malli on ihanteellinen isompien ryhmien kokoontumisiin – joko kotona tai kaupallisissa tapahtumissa. L-koon upeiden ominaisuuksien lisäksi, XL-mallissa on suuri grilli, joka lähes tuplaa kypsennysalan. Tämä tarkoittaa sitä, että isompi joukko ihmisiä pystyy nauttimaan herkullisesta ruoasta samanaikaisesti.


    Big Green Egg Minimax

    MiniMaxissa on halkaisijaltaan suurempi grilli kuin Minissä. Se tekee kompaktista MiniMaxista suorituskyvyltään tehokkaan. MiniMaxin matala profiili tekee siitä loistavan pöytägrillin ja kevyen painonsa ansiosta sitä on helppo kuljettaa mukana. Monitoiminen malli kotiin ja matkalle!


    Big Green Egg S

    Vaikka S-malli on kompakti, se tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja. Sillä voidaan valmistaa ruoka 4-6 henkilölle. Ihanteellinen parvekkeelle, tai pienelle terassille.


    Katso myös Big Green Egg -grilleihin saatavilla olevat lisävarusteet!

    Suomi